Producten zoeken

GMP+

Onze service

 • Wekelijkse levering

  Wij leveren wekelijks.

 • Plan op maat met Dairy Compass 

  Onze rundveespecialisten denken actief met u mee, adviseren en begeleiden u.

 • Zekerheid met certificeringen


 • Bezorgservice

  Wij bezorgen in Sneek en daarbuiten in geheel Friesland.

 • Gratis en ruim parkeren

  Voor onze winkel hebben we gratis en ruim parkeren.

 • Afhalen?

  Bel voor beschikbaarheid! tel: (0515) 52 12 27.

Zit uw paard niet lekker in zijn vel?

Is uw paard onrustig of gestrest? Loopt uw paard niet lekker met rijden of blijft hij lang nablazen na een training? Dat kan heel goed aan de voeding liggen. Goede voeding, is de basis van een gezonde spijsvertering en een gezond leven. Dat geldt ook voor uw paard.


HugHo Paardenvoeding bevat 100% natuurlijke vitamines en mineralen

HugHo paardenvoeding bevat alleen natuurlijke vitamines en mineralen. Deze worden beter opgenomen  door het lichaam, hierdoor krijgt uw paard de voeding die het nodig heeft om mentaal en lichamelijk goed in balans te zijn. HugHo Paardenvoeding bevat geen synthetische vitaminen en mineralen, en geen toegevoegde suikers of andere ballaststoffen.


HugHo Paardenvoeding

 • Bevordert herstel na ziekte
 • Geeft stressgevoelige paarden rust
 • Stimuleert de vertering, vooral in de dikke darm
 • Stimuleert de luchtwegen
 • Verhoogt de algehele weerstand

 

Ervaringen van enthousiaste gebruikers

 

‘We zien dat de paarden blij zijn’

“Wij zijn 4 jaar geleden met HugHo Paardenvoer begonnen omdat wij de gezondheid van onze paarden belangrijk vinden. HugHo Paardenvoer bevat geen suiker en geen ballaststoffen, het is volledig natuurlijk. Wij rijden wedstrijden met de paarden, en sinds wij HugHo Paardenvoer gebruiken hoeven wij hen niet of nauwelijks bij te voeren. De paarden zijn op en top fit! Na een paar maanden is dat effect al merkbaar, maar langetermijngebruik is natuurlijk het allerbeste voor de gezondheid van je paarden. De paarden zijn glanzend en mooi, ze zijn levendig, de oortjes staan er mooi op, we zien gewoon dat de paarden blij zijn!”
Jelle van der Kooi (houder van Friese tuigpaarden in Sint Nicolaasga)

 


‘Onze dravers zweten nagenoeg niet meer en houden het langer vol’
“Twee jaar geleden zijn wij overgestapt op HugHo Paardenvoeding. Het concept van HugHo Paardenvoeding sprak ons aan vanwege de natuurlijke voedingsstoffen en het feit dat er enkel natuurlijke suikers inzitten. Het bevalt heel goed. In de races doen de paarden het super, ze zweten nagenoeg niet, in ieder geval minder dan de concurrentie, en houden het langer vol. Ze zijn veel fitter dan voorheen, herstellen sneller na een race en presteren boven verwachting.”
Wil van der Zwaan, trainer/eigenaar van 6 dravers - Ter Idzard
 

 

Wat maakt HugHo Paardenvoeding bijzonder?

HugHo paardenvoer maakt uitsluitend gebruik van stoffen zoals die in de natuur ontstaan en die worden beter opgenomen door het maag-darmkanaal. Synthetische (of kunstmatige) voedingsstoffen die een laboratorium ontstaan verschillen qua opbouw en structuur van de stoffen zoals die in de natuur voorkomen. De werking van synthetische voedingsstoffen is daarom niet gelijk aan de werking van natuurlijke voedingsstoffen.


Starten met HugHo Paardenvoeding?

Ik wil graag  een persoonlijk advies van de HugHo-specialist.
Naar de Webshop

 

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering