Biologisch reinigen zonder schrobben!

2019-03-01

Bio Power is een krachtige reiniger die je veilig kunt gebruiken op alle materialen. Ideaal om groene aanslag te verwijderen op hout, kunststof, glas, beton en natuursteen. Bio Power is geen klassiek chemisch detergent of gevaarlijk scheikundig product (deze laten schadelijke residuen na in de bodem of het oppervlaktewater). Het regenwater van de behandelde oppervlaktes (zoals van van daken) kan verder gebruikt worden voor huishoudelijk gebruik. Afvoerwater dat naar septische putten loopt heeft geen negatieve invloed op de werking ervan.


Het werkt eenvoudig:

Los enkele eetlepels Bio Power op in water en heven het over in een gieter met spoeiboom of drukspuit en behandel het vuile oppervlak. Schrobben na behandeling is niet nodig! Na twee dagen is het verschil duidelijk zichtbaar. Resten verdwijnen door regen en wind. Let op: om Bio Power te gebruiken moet het buiten minsten 15 ℃ zijn.

 

Dit zijn de resultaten:

GalerieBax stoep reiniging BioPower

Entree van Galerie Bax in Sneek voor en
na de reiniging met Bio Power

Zonnescherm-gereinigd-metBioPower

Zonnescherm halverwege de reiniging met Bio Power

tuinmeubel-voor-en-na-reiniging-met-BioPower

Houten tuinmeubel voor en na reiniging met Bio Power.

Bio Power als ontstopper

Met Bio Power is ook een niet agressieve ontstopper van dakgoten, afvoergoten en douche/bad en lavabo, toiletten en vaatwassers. Ook ideaal als reiniger van barbecueroosters!

Bio Power in het kort

Koop Bio Power in onze Webshop

Biologisch reinigen zonder schrobben!