Producten zoeken

GMP+

Onze service

 • Wekelijkse levering

  Wij leveren wekelijks.

 • Plan op maat met Dairy Compass 

  Onze rundveespecialisten denken actief met u mee, adviseren en begeleiden u.

 • Zekerheid met certificeringen


 • Bezorgservice

  Wij bezorgen in Sneek en daarbuiten in geheel Friesland.

 • Gratis en ruim parkeren

  Voor onze winkel hebben we gratis en ruim parkeren.

 • Afhalen?

  Bel voor beschikbaarheid! tel: (0515) 52 12 27.

Over ons

Met persoonlijk advies, een uitgebreid assortiment en snelle levering, draagt fouragehandel Postma Gauw uit Friesland bij aan uw maximale bedrijfsresultaat. Ook voor uw kleinvee en huisdieren hebben wij alles in huis.

 

postma-gauw-diervoeders
 

Fouragehandel: voor alles wat de boer nodig heeft

In 1960 startte  Postma Gauw als een kleine fouragehandel. De schaalvergroting die in de 60'er en 70'er jaren in de melkveehouderij plaatsvond gaf het familiebedrijf vleugels. Postma Gauw groeide uit tot een fouragehandel die alles levert wat de boer nodig heeft:


Een goed advies is het halve werk

Welke bemesting past bij uw bodem en op welke voeding floreert uw melkvee? Wij adviseren u graag. Met Dairy Compass maken onze rundveespecialisten een voedingsplan op maat voor uw koeien. Daarnaast organiseren we regelmatig meetings waarbij we onze kennis delen. Nieuwe soorten kunstmest, verzorgingsartikelen voor uierhygiene en het optimaliseren van bodemkwaliteit: het zijn allemaal thema’s die aan bod komen.

 

Kleinvee & huisdieren

Ook voor kleinvee en huisdieren hebben wij alles in huis. Wij adviseren u graag over de verzorgingsartikelen en  voeding die bij uw dieren passen. Alle producten zijn verkrijgbaar in onze fysieke winkel en in onze webshop.

Webdiensten - Plus Automatisering