HugHo Paardenvoer

'Wij zien dat de paarden blij zijn'

Wij zijn 4 jaar geleden met HugHo Paardenvoer begonnen omdat wij de gezondheid van onze paarden belangrijk vinden. HugHo Paardenvoer bevat geen suiker en geen ballaststoffen, het is volledig natuurlijk. Wij rijden wedstrijden met de paarden, en sinds wij HugHo Paardenvoer gebruiken hoeven wij hen niet of nauwelijks bij te voeren. De paarden zijn op en top fit! Na een paar maanden is dat effect al merkbaar, maar langetermijngebruik is natuurlijk het allerbeste voor de gezondheid van je paarden. De paarden zijn glanzend en mooi, ze zijn levendig, de oortjes staan er mooi op, we zien gewoon dat de paarden blij zijn!

Dit is het verhaal van Jelle van der Kooi, houder van Friese tuigpaarden in Sint Nicolaasga.

 

Ook uw paarden kunnen opknappen van Hugho Paardenvoeding

HugHo Paardenvoeding bevat 100% natuurlijke vitamines en mineralen. Deze worden beter opgenomen  door het lichaam, hierdoor krijgt uw paard de voeding die het nodig heeft om mentaal en lichamelijk goed in balans te zijn. HugHo Paardenvoeding bevat geen synthetische vitaminen en mineralen, en geen toegevoegde suikers of andere ballaststoffen.

De werking van HugHo Paardenvoeding:

  • Bevordert herstel na ziekte
  • Geeft stressgevoelige paarden rust
  • Stimuleert de vertering, vooral in de dikke darm
  • Stimuleert de luchtwegen
  • Verhoogt de algehele weerstand

Wat maakt HugHo Paardenvoeding bijzonder?

HugHo paardenvoer maakt uitsluitend gebruik van stoffen zoals die in de natuur ontstaan en die worden beter opgenomen door het maag-darmkanaal. Synthetische (of kunstmatige) voedingsstoffen die een laboratorium ontstaan verschillen qua opbouw en structuur van de stoffen zoals die in de natuur voorkomen. De werking van synthetische voedingsstoffen is daarom niet gelijk aan de werking van natuurlijke voedingsstoffen.

Bestel HugHo in onze Webshop

HugHo Grove Lucerne

HugHo Kruidenbrok

HugHo 6 granenmix

Advies nodig? Neem contact met ons op

Wilt u HugHo Paardenvoer uitproberen en vraagt u zich af wat de beste aanpak voor uw paard(en)is?
Neem contact op met Tineke Postma voor een persoonlijk advies.
e: info@postmagauw.nl
t:  (0515) 52 12 27