Producten zoeken

GMP+

Onze service

 • Wekelijkse levering

  Wij leveren wekelijks.

 • Plan op maat met Dairy Compass 

  Onze rundveespecialisten denken actief met u mee, adviseren en begeleiden u.

 • Zekerheid met certificeringen


 • Bezorgservice

  Wij bezorgen in Sneek en daarbuiten in geheel Friesland.

 • Gratis en ruim parkeren

  Voor onze winkel hebben we gratis en ruim parkeren.

 • Afhalen?

  Bel voor beschikbaarheid! tel: (0515) 52 12 27.

Renske Hondenvoeding


Is uw hond futloos, onrustig of heeft uw hond last van diarree?

Dat kan heel goed aan de voeding liggen! Goede voeding, is de basis van een gezonde spijsvertering en een gezond leven.  Dat geldt ook voor uw hond! Wij hebben uitstekende ervaringen met Renske Hondenvoeding, het  is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Uw hond wordt fitter, blijer, stabieler en gezonder.


Heeft uw hond last van een van deze symptomen:

 • Problemen met de darmen  en /of diarree
 • Futloosheid, weinig energie of onrustig gedrag
 • Overmatig haaruitval of uitslag
 • Ontstekingen aan de darmen


Probeer dan nu Renske Hondenvoeding:

De basis van Renske Hondenvoeding is vers vlees of verse vis en Omega-3 in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen.

Op basis hiervan zijn gestoomde Vers Vlees Maaltijden, een Premium droogvoerlijn, een Super Premium droogvoerlijn met vers vlees en een hele range Gezonde Beloningen ontwikkeld.

Al producten zijn glutenvrij, en er is ook een graanvrije varianten beschikbaar.


Gedragsveranderingen merkt u al op na 2 à 3 dagen. Verbeteringen in de spijsvertering, huid en vacht merkt u na 6 weken op.

 

Ervaringen van blije gebruikers:

‘Lotte is veranderd in een nieuwsgierig, fit en veel actiever hondje’

Lotte (Malthezer teefje van 6 jaar) was een schuchter, futloos en mager hondje met een matte, gelige vacht. Lotte is altijd al een lastige eter geweest en toen ze een flink aantal tandjes en kiesjes moest missen door haar parodontitis was eten helemaal een ramp. Ik had al van alles geprobeerd en was er moedeloos van. Ze lag alleen maar te slapen en wilde nauwelijks tot niet uit.

Tineke was zo enthousiast over Renske-voer en ze was ervan overtuigd dat Lotte hiervan op zou knappen. Ik heb Tinekes advies opgevolgd en heb daar nooit spijt van gehad. Zodra ik haar bakje Renske-voer neerzette begon Lotte te eten en dat is zo gebleven.  Ze eet haar bak altijd leeg! Dat was voorheen wel anders.

Binnen een week nadat ik gestart ben met Renske-voer merkte ik al verschil. Lotte is veranderd in een nieuwsgierig, fit en veel actiever hondje. Haar vacht glanst mooi, geeft minder klitten en is hagelwit. Wij zijn fan van Renske Hondenvoeding!


Chantal Hoevers Prins‘Nu haar darmen tot rust zijn gekomen, is Alice zelf ook veel rustiger’

Alice (boxer van 5 jaar) had last van typische boxerkwaaltjes. We gaven haar speciale boxerbrokken.  Ondanks dat bleef ze veel last houden van haar darmen en had ze doorlopend diarree. Op een gegeven moment kreeg ze ook nog eens kale plekken. Tineke adviseerde mij Renske Hondenvoeding en gaf mij een proefpakketje.

Ik stond versteld van het snelle effect. Binnen een week had Alice goede ontlasting en na zes weken waren de kale plekken verdwenen! Nu haar darmen tot rust zijn gekomen, is Alice zelf ook veel rustiger.

Wat mij ook opvalt is dat het volume van de Renske Hondenvoeding een stuk kleiner is dan bij ‘normale’ voeding. Dat komt omdat Renske Hondenvoeding helemaal geen afvalstoffen bevat, heb ik begrepen. Daardoor verteert ze het voedsel ook veel beter. Wij zijn heel erg blij met Renske Hondenvoeding.


Judith Otto


Plaats nu uw bestelling op de Renske Productpagina
 

Naar de Webshop

Webdiensten - Plus Automatisering