Hugho kruidenbrok


Hugho kruidenbrok (dit product kan alleen worden afgehaald!)

Artikelnummer: HUIB03
Product details


HugHo Kruidenbrok bestaat uitsluitend uit mais, gerst, kruiden, zemelen, grasbrokken, brandnetels en zeewieren.

De ingrediënten van HugHo bestaan uit natuurlijke concentraten welke worden gemaakt van verse en complete voedselbronnen, zoals de natuur ze gemaakt heeft. Daardoor is HugHo Kruidenmix volledig natuurlijk. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van synthetische vitaminen en ballaststoffen. Het bevat geen toegevoegde suikers of vergelijkbare ballastproducten waardoor een betere benutting van het voer ontstaat.

Doordat de vitaminen en mineralen uit complete voedselbronnen komen, bevat HugHo paardenvoeding een natuurlijk complex van belangrijke en natuurlijke co-factoren, oftewel hulpstofstoffen. Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het gehele productieproces niet blootgesteld aan hoge temperaturen.

HugHo bevat geen synthetische vitamine E (tocoferol), maar uitsluitend het natuurlijke vitamine E. De kwaliteit van vitamine E wordt voornamelijk bepaald door het feit of het 100% natuurlijke of synthetische vitamine E is.

Na lang selecteren en vele proeven is de juiste combinatie van kruiden gevonden. De samenstelling wordt voortdurend gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium en staat garant voor de perfecte hoeveelheid vitaminen en mineralen.

HugHo Kruidenbrok voorziet in combinatie met hooi volledig in de dagelijkse behoefte van uw paard of pony.

Het productieproces is GMP+ gecertificeerd.

Voor meer informatie : https://www.hugho.nl/nl/


Uw prijs:
€ 32,95 per
Aantal:

Totaalprijs:
€ 32,95